• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Influenzavaccination påbegyndes en måned senere i år

Fra 1. november er influenzavaccination GRATIS for borgere der senest fylder 65 år 15. januar 2020, samt førtidspensionister, kronisk syge og gravide i 2. og 3. trimester.

 

 

Klinikken er per 17.1.2018   akkrediteret i overensstemmelse med den danske kvalitetsmodel for almen praksis

Ekstern surveyteam  sammenfattende konklusion :

Klinikken er en samarbejdspraksis bestående af to læger, to sygeplejersker og en fælles sekretær. Klinikken ligger i et større lægehus med flere specialer. Der  er fælles venteværelse for hele huset. Klinikken råder over lyse og velindrettede lokaler, med gode faciliteter for bevægelseshæmmede. Klinikken har  gennemført survey med flot  resultat, hvor alle indikatorer er vurderet helt opfyldt. Klinikken har udmærket sig ved et stort fokus på kvalitetsarbejdet, hvor de i fællesskab har arbejdet visionært og systematisk med den organisatoriske og patientoplevede kvalitet.